Allgemein

Dan sta ik moncler nederland in de rij voor de eerste kazerne

von am 30.11.2013


overzicht voor elperzon

moncler heren Dus ik begin met geen troepen beschikbaar. Dan sta ik moncler nederland in de rij voor de eerste kazerne moncler jassen met de meeste donkere troopers die er mogelijk in passen (blijf in de rij staan ??totdat het zegt dat niet meer kan passen). Zet dan de tweede en moncler jassen derde moncler jassen dames kazerne in de rij met zware stormtroopers moncler dames https://www.monclerjassenoutlet.nl (wacht opnieuw totdat niet meer past). Eindelijk wacht moncler jas heren de vierde kazerne met stormtroopers moncler jas sale (wachtrij totdat er geen meer kan passen). Welke verhouding dit me ook biedt, is wat ik zou gebruiken. Ik zou ook af en toe al mijn moncler jassen dames troepen niet gebruiken, in welk geval ik de moncler jas dames troepen op dezelfde manier moncler sale zou blijven rijgen. moncler dames Het was een hele veilige manier moncler jassen outlet om verschillende verhoudingen te krijgen terwijl ze nog steeds effectief waren. moncler heren

moncler outlet Ik zou deze aanvalsstijl nu afraden en zien hoe de AT AT is gecastreerd. moncler outlet

moncler jassen dames sale Met deze opstelling is het nog steeds extreem moeilijk moncler nederland om te winnen, maar normaal gesproken kan ik genoeg krijgen van de basis om middelen te krijgen. AT MP bewegen snel, dus lopen ze liever rond een basis in plaats van er doorheen, dus wees daar voorzichtig mee. Zorg ervoor dat je te allen tijde 2 TIE Defenders hebt (om een ??enkele verdedigingstorentje te doden, zijn er 2 nodig, maar 2 op een groep van 4 zal Moncler Outlet ze allemaal doden). moncler jassen dames sale

moncler dames Ik weet zeker dat er een moncler outlet betere manier is moncler jassen om moncler jas outlet aan te vallen, ik heb het gewoon gevonden. Hoewel de verdomde pubs nog steeds massa’s zware helers en gemakkelijke modus kunnen vormen. moncler dames

moncler jas sale Ik heb DE-for-varkens-lvl 4 en golem-lvl 2 de afgelopen 3 moncler jas sale weken wat tijd moncler outlet sale besteed. kristal III en kristal II. Toegegeven, ik heb hier en daar een paar keer een trein gereden (alleen nog muren om te upgraden dus altijd laag op goud) maar moncler outlet het was vrij zeldzaam. Daarboven geven mensen alleen om trofeen. Ik zat op 67K DE en TH snipes waren 80% van de aanvallen moncler jassen outlet op mij. moncler jas sale

moncler jas dames sale De tweede reden waarom, wanneer je afloopt tot het laatste uur van wanneer je je nieuwe DE-troepenonderzoek moet beginnen, je weg naar goud III vindt, waarbij je onderweg zo moncler uitverkoop veel DE raakt als mogelijk. De meeste (70%) basissen verlaten moncler jassen heren sale DE naar de buitenkant om aan te moedigen het te krijgen ten koste van trofeen. Op weg naar beneden verdiende ik 7K DE, wat meer dan genoeg was om te upgraden. Overal in moncler jas heren zilver / goud werd ik links en rechts vernietigd door TH9’s voor mijn DE. moncler jas dames sale

moncler outlet sale Dit doen is heel gemakkelijk om DE te moncler jassen outlet verzamelen en te houden zonder al te veel zorgen te maken. Ik heb deze overval ook gebruikt om het opslaan van DE aan moncler sale te moedigen. In 2 barakken: 7x reuzen, 6x tovenaars, 1 wb, 1 boog, 1 weerhaak. In de andere 2 kazernes: 1x pekka, 2x tovenaars, 2x wb. duurt 1 uur en 4 minuten om te maken en ik gebruik normaal gesproken 1 woede en 1 genezingsspreuk (om de ander te allen tijde te laten koken moncler outlet sale.


Hinterlasse eine Antwort