Allgemein

Men jeg tror CBB er veldig annerledes enn si

von am 19.09.2013


imthepb u

canada goose jakke herre UltimateFatKidDancer 1 poeng inntatt 21 dager siden canada goose jakke herre

canada goose outlet Jeg kan ikke si at det er en universell god ting, men jeg tror spesielt CBB startet som ‚hei, en haug med mine morsomme venner kommer canada goose jakke til komme og gjre biter for f hverandre til canada goose jakke oslo le.‘ Du har flelsen av at folk var der fordi de nsket henge, ikke fordi de hadde mye vinne av det. Og jeg tror det er derfor showet er populrt i dag. Men jeg tror CBB er veldig annerledes enn si, et live UCB-show eller et sentnatts komedieprogram. S linjen er vanskelig. canada goose outlet

Helt rlig, tror jeg ikke at James Adomian, PFT, Lauren Lapkus, Andy Daly og lignende ville vre der de var n uten podcaster som CBB. Ja, de var strlende komikere fr CBB eksisterte, og de fortsetter vre utenfor podcastene sine, men CBB spesielt, jeg trodde alltid, betalte sine gjester mer i eksponering. Det slo meg alltid som bare en haug med komikere som henger ut og ha det gy med sine venner. Jeg fikk aldri canada goose norge nettbutikk ekte den flelsen at noen skulle p showet for tjene penger.

canada goose norge EDIT: Noen veldig gode kommentarer nedenfor har lagt mye mer canada-goose-jakker nyanse til dette. Ignorer meg! canada goose norge

imthepb29 poengtert for 21 dager siden

canada goose jakke Hvorfor ville eksponering fjerne behovet for betaling? Skal en tidligere ukjent advokat som jobber med sitt frste hyprofil saken forventes jobbe pro bono? canada goose jakke

Hvis en profesjonell jobber p sitt canada goose importr norge fagomrde, fortjener de betaling. Spesielt hvis noen andre (i dette tilfellet, EW Scripps / Midroll / Earwolf) nyter godt av sitt arbeid.

canada goose victoria Nr podcasting var en hytteindustri, var det ikke forventet at folk ville f betalt. I dag er det en virksomhet. Det fortjener bli behandlet som enhver annen virksomhet. canada goose victoria

handle200110 pointssubmitted 2 mneder siden

S du mtte aldri jobbe med et samarbeidsprosjekt, delta p mter, gi en presentasjon eller dele i arbeidet ditt?

canada goose jakker dame Hele tiden, bare p ingen mte ligner p hvilken mte gruppearbeid er strukturert i skolene. canada goose jakker dame

canada goose Hver jobb jeg hadde har noe aspekt av sosial interaksjon som kreves canada goose

Gruppearbeid i skolen! = Sosial samhandling.

canada goose trillium Jeg tror rlig at gruppearbeid i skole og hyskole har gjort meg til en bedre samarbeidspartner. canada goose trillium

Det som er flott for deg, men en persons subjektiv opplevelse, gir ikke et argument for en generell politikk som rammer millioner av barn.

canada goose jakker herre En skoleforml, i tillegg til utdanning, er forberede barn for samfunnet. canada canada goose outlet goose norge canada goose jakker herre

Korrekt, s hvorfor reflekterer ikke skolene samfunnet p noen mte, og reflekterer fanger ganske nyaktig?

canada goose salg I samfunnet er det mange anledninger hvor du trenger samarbeide, ikke bare p jobb, men i livet. canada goose salg

canada goose herre Ja, og canada goose salg gruppearbeid som praktisert p skolen igjen, ligner ikke p det samarbeidet som skjer i ‚den virkelige verden‘. canada goose herre

Og sant til livet, ikke canada goose norge forhandler alle canada goose billig bidrar i samme mengde, og barn m lre jobbe rundt det. Det er en leksjon i ledelse, ledelse, lagarbeid og sosial samhandling.

Bortsett fra det:

a) i den virkelige canada goose outlet norge verden hvis du ikke bidrar til et prosjekt, blir dette lagt merke til og adressert. Ingen lag p en (sunn) arbeidsplass krever at medlemmene skal gjre opp for en lat kollega eller lide p deres prestasjonsevaluering p grunn av noen andre handlinger.

canada goose jakke dame b) det er ingen leksjoner gitt. Barn blir tildelt grupper og forventes bare jobbe ting ut p egen hnd uten noen veiledning eller eksempler fra voksne. Det er ikke en canada goose dunjakke ‚leksjon‘, den flyensherre, og det er en annen mte at skolene ligner fengsler. Denne lederen er forhpentligvis valgt ut fra tidligere prestasjoner og velprvde ferdigheter. canada goose jakke dame

canada goose dame Sosial angst, som enhver angst, er en lidelse. Det er ikke et funksjonshemning, og behandle det som sdan er en drlige tjeneste for alle som sliter med angst. canada goose dame

canada goose victoria parka Snakk for deg selv og krever at barn med angst bare ‚kommer over det‘ og ikke lrer andre barn om ha medflelse mot sine jevnaldrende med angst, er utvetydig grusom. Dette er det 21. rhundre, og vi kan canada goose i norge gjre det bedre enn det slags barbariske miljer vi har i dag, hvor barna blir igjen for forsvare seg i en jungel av hyperaktive egomanier med lite eller ingen tilsyn. canada goose victoria parka

16 poeng innrmmet 2 mneder siden

Snakk for deg selv og krever at barn med angst bare ‚kommer over det‘ og ikke lrer andre barn om ha medflelse mot sine jevnaldrende med angst, er utvetydig grusom. Dette er det 21. rhundre, og vi kan gjre det bedre enn det slags canada goose norge nettbutikk barbariske miljer vi har i dag, hvor barna blir igjen for forsvare seg i en jungel av hyperaktive egomanier med lite eller ingen tilsyn.


Hinterlasse eine Antwort